برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع زنان مرکز بهداشت جنوب تهران در هفته سلامت زنان

واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت زنان کلاس‌های آموزشی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، پوران قربانی، کارشناس برنامه میان‌سالان گفت: به مناسبت هفته سلامت زنان که از چهارشنبه تا سه‌شنبه ۲۳ تا ۳۰ بود کلاس‌های آموزشی برای ۸ تن در بوستان ولایت، 110 تن را حضوری در پایگاه شماره 2 آیت، 200 تن را در گروه مجازی و 150 تن را تلفنی برگزار شد.
در این کلاس‌ها در خصوص سرطان‌های شایع زنان، پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی در اپیدمی کرونا با تأکید بر ورزش در این دوره، مشاوره شیردهی در دوره اپیدمی کرونا و علائم خطر بارداری در اپیدمی کرونا مطالبی بیان شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی