• تاریخ انتشار : 1399/01/27 - 15:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2944
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دکتر مهرپور: بیمارستان شریعتی از کرونا جلوتر بود و این حاصل زحمات همه گروهای پزشکی، پرستاری و پشتیبانی است

روسای بخش‌های بیمارستان شریعتی در نخستین جلسه سال 99 با تأکید بر ارائه تمامی خدمات، درباره رعایت هم‌زمان فاصله‌گذاری فیزیکی تبادل‌نظر و تصمیم‌گیری کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، نخستین جلسه روسای بخش‌های بیمارستان شریعتی چهارشنبه 27 فروردین 97 در بیمارستان شریعتی برگزار شد.
دکترسعید رضا مهرپور، رئیس بیمارستان شریعتی در ابتدای جلسه ضمن تبریک سال جدید گزارشی از بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان در ایام بحران کرونا ارائه کرد و گفت: ما در بیمارستان شریعتی با همدلي فعاليت كرديم و البته با مقاومت‌هایی هم روبرو بوديم اما تمامی همکارانمان ازجمله پزشكان، پرستاران و کارکنان پشتیبانی، بسیار فعاليت كردند.
وی افزود: آلان به مرحله‌ای رسيديم كه بايد با كرونا زندگي كنيم و نياز به برنامه‌ریزی جدي براي فعالیت‌های عادی بیمارستان داریم.
دکتر مهرپور اختصاص 16 تخت ویژه جدید در ساختمان کنار اورژانس و افزایش تخت‌های ویژه داخلی از 7 به 30 تخت را از برنامه‌هایی دانست که در روزهای بحران کرونا در بیمارستان اجرا شد.
رئیس بیمارستان شریعتی افزایش پذیرش بیماران و بازگشت به فعالیت‌های عادی را ضروری و به‌صورت مرحله‌ای دانست و افزود: ما قرار است پلكاني حركت كنيم و لازم است برای بستري بیمارانی که جراحي الكتيو ضروري، جراحی‌های الكتيو نيمه ضروري و جراحی‌های الكتيو غیرضروری دارند، برنامه‌هایی تدوین و به‌صورت یکپارچه در بیمارستان اجرا شود.
دکتر مهرپورهمچنین با اشاره به ویزیت بیماران سرپایی در درمانگاه‌ها، استفاده از بسته‌ مراقبتی را برای بیماران سرپایی در ایمنی آنان با اهمیت دانست.
رئیس بیمارستان شریعتی همچنین به فعالیت‌های پشتیبانی بیمارستان در سال 98 اشاره کرد و ازتامین برق کل بیمارستان و تهیه دستگاه اکسیژن ساز جدید برای بیمارستان خبر داد و گفت: امیدواریم قول‌ها برای تأمین نیروهای پرستاری و تأمین مالی عملی بشود و بتوانیم برنامه‌های توسعه و زیرساخت بيمارستان را اجرا کنیم.
وی همچنین از پشتیبانی وزارت بهداشت و دانشگاه از بیمارستان شریعتی قدردانی کرد.
دکتر مهرپور در ارزیابی فعالیت بیمارستان در ماه‌های اسفند 98 و فروردین 99 گفت: ما هميشه در بيمارستان شريعتي از كرونا جلوتر بوديم و اين حاصل زحمات تمامي گروهاي پزشكي، پرستاري و پشتیبانی است. از استاد جمشيدي و همکاری گروه داخلي و دستیاران رشته‌های مختلف هم متشکریم.
در ادامه این جلسه دکتر شیرین افهمی متخصص عفونی و دبیر علمی کمیته کنترل عفونت بیمارستان شریعتی درباره وضعیت بیماری کرونا در جامعه و موقعیت‌های احتمالی توضیح داد و درباره ویزیت بیماران در درمانگاه‌های سرپایی گفت: به‌صورت پلکانی و با کنترل تراکم بیماران می‌توانیم وضعيت را برگردانيم.           

تیم خوب بيمارستان شريعتي عبور از بحران را راحت‌تر كرد

  دكتر مسعود رفعتي مدیر بیمارستان شریعتی نیز با تشکر از تمامی همکاران گفت: تيم خوب در بيمارستان شريعتي عبور از بحران را راحت‌تر كرد.
مدیر بیمارستان شریعتی تسويه بيمارستان با پيمانكاران را از دستاوردهاي خوب در سال گذشته دانست و درباره تأمین وسایل و تجهیزات گفت: ايمني همكاران اولويت اول ماست و تأمین وسايل حفاظتي براي کارکنان بسیار اولويت دارد وي همچنین توجه به توزيع و حفظ منابع را ضروری دانست و افزود: اميدواريم همگی در اين زمينه همكاري كنند.

                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

  حداقل تنش را در بيمارستان شريعتي داشتيم
دکتر شهریار نفيسي عضو هیئت‌علمی گروه نورولوژی و رئیس دانشکده پزشکی نیز در این جلسه از تيم مديريتي بیمارستان تشکر کرد و گفت: حداقل تنش را در بيمارستان شريعتي داشتيم و جاي تشكر دارد.
وی درباره فعالیت‌های آموزشي افزود: درباره شرايط آزمون ارتقا براي دستياران هنوز تصميم قطعي گرفته نشده است.
دكتر اشرف آل ياسين رئیس بخش زنان و زایمان و نازایی بیمارستان شریعتی درباره جراحی‌های اورژانسي، زنان و مادران مشكوك و پروتکل‌های وزارت بهداشت و لزوم تصمیم‌گیری صحيح و مسائل قانوني آن صحبت کرد. وی همچنین از دانشگاه براي باز شدن اسكاي روم ها در دانشكده مجازي و فعال شدن آموزش دستياران زنان قدردانی کرد.

دکتر اسدالله موسوي رئیس بخش خون و انکولوژی بیمارستان شریعتی تاريخچه تماس بيماران الكتيو، نوشتن گايد لاین های پیوند در این شرایط و بررسي كاركنان و شناسايي آن‌ها از را های کنترل بیماران دانست.

 دكتر هيوا صفار رئیس بخش پاتولوژی درباره فعالیت‌های آزمایشگاه برای شناسایی بیماران و کارکنان صحبت کرد. دكتر افتخاری رئیس بخش پزشکی هسته‌ای درباره برنامه‌ریزی براي تماس تلفني با بيماران در بخش پزشکی هسته‌ای و دكتر حاكمي رئیس بخش نفرولوژی درباره مشاوره‌های تلفني پيشنهاد دادند.
دكترسليمي نيا رئیس اتاق عمل بیمارستان شریعتی لزوم بررسی پروتکل‌های بيماران الكتيو در اتاق عمل و دكتر مونا طلسچيان رئیس بخش جنرال داخلی درباره كلينيك مجازي و تله مديسين در این جلسه صحبت کرد.
دكتر جواد ميكاييلي رئیس بخش گوارش و کبد درباره حضور استادان در تمامی روزها وبرگزاری جلسات آموزش فراگيران صحبت كرد. دكتر سروش رئیس بخش جراحی نیز گفت: بخش جراحي لازم است در هر شرايطي خدمت دهد. وی تشكيل گروه‌های مجازي و استفاده از نظرات استادان بیمارستان‌های دیگر را از فرصت‌های پیش‌آمده دانست.

هیچ‌کسي صحبتي از خستگي نكرد
دكتر احمد رضا جمشيدي رئیس گروه داخلی بیمارستان شریعتی كرونا را تجربه خوبي در بيمارستان شريعتي دانست و گفت: همدلي افراد و تيم مديريتي بسيار چشمگیر بود.
وی افزود: هیچ‌کسي صحبتي از خستگي نكرد.
وي ادامه كار را با شروع فعالیت‌های عادی و آموزش فراگیران را مهم دانست افزود: باید با مديريت اين بيماري را اداره كنيم.
در پایان این جلسه همچنین اعضا از دكتر شاهین شيراني متخصص قلب و عروق وعضو هیئت‌رئیسه بیمارستان و مهین سعیدی مدیر پرستاری بیمارستان شریعتی قدردانی کردند.

  • گروه خبری : بیمارستان شریعتی,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 153443
کلمات کلیدی
 فرانک  معصومی فرد
تهیه کننده:

فرانک معصومی فرد

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *