• تاریخ انتشار : 1399/03/11 - 08:39
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2784
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مستندات چراغ راه آیندگان است

رئیس آزمایشگاه ملی آنفلوانزا: ارزش کارهای مستند در سال‌های آتی مشخص می‌شود

دکتر طلعت مختاری آزاد رئیس آزمایشگاه ملی آنفلوانزا در پایان گفت‌وگوی خود با مستندسازان پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: مستندسازی باید برای تمام واحدهای مختلف انجام شود چراکه لازم است همیشه با سند و مدرک از خودمان دفاع کنیم.

دکتر طلعت مختاری آزاد رئیس آزمایشگاه ملی آنفلوانزا با اشاره به اقدام روابط عمومی دانشگاه در مستندسازی تجربیات کووید ۱۹ در استودیو شفا گفت: نمی‌دانستم این‌چنین تجهیزاتی در دانشگاه داریم این کار خیلی خوب است. یکی از ضعف‌های ما ایرانی‌ها این است که هیچ‌چیزی را مستند نمی‌کنیم و اصلاً عادت نداریم. خیلی خوشحال هستم که برای کووید 19 این کار را انجام می‌دهید که بزرگ و خوب است.
وی یادآور شد: با توجه به سابقه چهل‌ساله کار خودم، برای نخستین بار است که این مدل مستندسازی را شاهد هستم. بحران و بیماری‌های دیگری هم در کشور داشتیم اما هیچ‌وقت ندیدم مستندسازی شود.
این استاد دانشگاه با اشاره به دستاوردهای مستندسازی ادامه داد: سال‌هاست در آزمایشگاه ملی آنفلوانزا مشغول خدمت هستیم ای‌کاش از همان ابتدا تمامی فرآیندها را مستند می‌کردیم شاید در این برهه مشخص نشود اما در سال‌های بعد معلوم می‌شود که چقدر این کار بزرگ و ارزشمند و برای آیندگان چراغ راه است.
 
 
دانشگاه و دانشکده بهداشت باید حامی و پشتیبان آزمایشگاه ملی آنفلوانزا باشند
دکتر مختاری آزاد در ادامه در خصوص سؤالات مطرح‌شده، تصریح کرد: خیلی مصاحبه انجام داده‌ام تا حدودی با سؤالات آشنایی دارم خیلی برای من غریبه نبود؛ اما با توجه به اینکه در آزمایشگاه ملی آنفلوانزا در این مدت همکاران زحمات زیادی را انجام داده‌اند؛ دانشگاه و دانشکده بهداشت باید حامی و پشتیبان ما باشند.
وی با توجه به اینکه آزمایشگاه ملی آنفلوانزا از فعال‌ترین آزمایشگاه‌های منطقه مدیترانه شرقی است؛ افزود: گروه ویروس‌شناسی دانشکده بهداشت قوی‌ترین گروه ویروس‌شناسی در سطح کشور است و حتی در منطقه یکی از بهترین گروه‌هاست افرادی که در آن مکان مشغول فعالیت هستند آزمایشگاهی نیستند بلکه علمی و استادند و به همه موارد می‌نگرند؛ از مسئولان درخواست داریم فضای فیزیکی مناسبی را برای آزمایشگاه ملی آنفلوانزا در نظر بگیرند.
وی درباره فضای استودیو شفا، یادآور شد: مجری و همه همکاران برخورد مناسب و گرمی داشتند، همه موارد مرتب و خیلی برایم جالب و بااهمیت بود. بارها در رسانه‌های تصویری حضور داشتم اما همیشه یک‌چیزی کم بوده اما در استودیو شفا همه موارد منظم رعایت شده است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: ظاهراً ویروس کرونا (کووید 19) رو به کاهش است اما با توجه به ماهیت و بقای ویروس انتظار داریم در پاییز و زمستان امسال با موج دوم بیماری روبرو باشیم درنتیجه زمستان سختی داریم.
 
 
توضیح اینکه روابط عمومی دانشگاه از یک ماه پیش به مستندسازی اقدامات انجام‌شده در مدیریت کووید 19 در دانشگاه اقدام کرده است.
 
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 156687
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *