نشست مدیر پرستاری مرکز طبی کودکان با مسئولان پرستاری به صورت مجازی

نشست نازیلا خلیل زاده، مدیر پرستاری مرکز طبی کودکان با مسئولان پرستاری به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز سه شنبه 22 مهر 99 به صورت مجازی با حضور نازیلا خلیل زاده مدیر پرستاری بیمارستان و مسئولان پرستاری برگزار شد.
در این جلسه خلیل زاده در خصوص واکسیناسیون پرستاران، استفاده از وسایل حفاظت فردی، لزوم به تعامل بیشتر با کارکنان، اطلاع رسانی در مورد امکانات رفاهی، راه اندازی آزمایشگاه کووید 19، تب سنجی همراه بیماران و کارکنان، ثبت مرخصی، ساماندهی مرخصی های استعلاجی، رعایت پوشش حرفه ای، حضور پرستاران به هنگام ویزیت و مشاوره بیماران و نحوه پذیرش بیماران مطالبی ارائه کرد.
در ادامه ضمن تاکید به شرکت در وبینارهای آموزشی، شرکت پرستاران در همایش پرستاری کودکان که از 13 تا 16 آبان ماه به صورت مجازی برگزار می شود را خواستار شد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی