پیام قدردانی رئیس بیمارستان سینا در پی یکسال پایمردی کادر درمان این مرکز در مقابله با ویروس کرونا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا با ارسال پیامی از یکسال مجاهدت همکاران بیمارستان سینا از آغاز شیوع کووید۱۹ قدردانی کرد.
همکاران محترم بیمارستان سینا
یکسال از شیوع ویروس کرونا گذشت و چه نیکو در طی این یکسال، عشق و ایثار را به نمایش گذاشتید و بذر عشق در دل رنجور بیماران کاشتید حال چه ماندن و چه رفتند که ماندنش سبب مسرت بود و شکر الهی را به همراه داشت و رفتنشان، تقدیر بود برایمان سخت تمام شد.
یکسال صبوری در حرفه ای سخت و طاقت فرسا و در شرایطی که حتی ویروس جان عزیز شما را نیز هدف گرفته بود قابل قدردانی است و در برابر این همه بزرگواری سر تعظیم فرود باید آورد.
به امید روزهای بهتر و اعلام پایان کرونا بر خود لازم می دانم از یکسال مقاومت و ایثار شما قدردانی به عمل آورم. و از پروردگار سبحان اجر معنوی و مادی برای شما خواهانم.
دکتر محمد طالب پور
 رئیس بیمارستان سینا