کمیته بحران کرونا ویروس بیمارستان سینا پر تلاش تر از همیشه در ایام تعطیلات نوروزی به فعالیت خود ادامه داد

کميته بحران بيمارستان سينا بي وقفه براي مديريت بحران کرونا ويروس و ارائه راهکارهاي مطلوب براي درمان مبتلايان در اين مرکز در تلاش است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، دکترمحمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا اعلام کرد: کمیته بحران مقابله با کرونا ویروس بیمارستان سینا در ایام تعطیلات عید فعال تر از گذشته به کار خود ادامه داد.
وی در ادامه افزود: این کمیته از ابتدای شیوع بیماری کرونا ویروس برای مقابله با این ویروس منحوس تشکیل و جلسات آن به صورت روزانه برگزار می شد اما از 4 فروردین ماه سال 99 بر طبق مصوبه دانشگاه مبنی بر کاهش میزان برگزاری جلسات، این کمیته به صورت یک روز در میان تشکیل جلسه داد و در روزهایی که کمیته جلسه نداشت مسائل و مشکلات از طریق تشکیل گروه در فضای مجازی مطرح و مورد بررسی اعضا قرار می گرفت.

رضا  آسیابی

رضا آسیابی