گفت و گو با سیما شمشیری خامنه، مدیر واحد سلامت روان کمیته دانشجویی مقابله با کرونا

پس از شیوع ویروس کرونا و شکل گیری کمیته دانشجویی مقابله با این بیماری، واحد سلامت روان این کمیته کمک های شایانی را از لحاظ روانی به دانشجویان و کادر درمان خط مقدم این بیماری کرده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران کمیته مقابله و مدیریت بهتر دانشجویان کادر درمانی بیماری کووید 19 را تشکیل در حال حاضر دکتر سیما شمشیری خامنه به عنوان مدیر واحد سلامت روان این کمیته در حال فعالیت است، به همین بهانه با وی گفت و گویی کوتاه ترتیب دادیم تا از اقدامات این واحد مطلع شویم.

در ابتدا لطفاً خودتان را معرفی کنید؟
باسلام، سیما شمشیری خامنه هستم، دانشجوی رشته پزشکی ورودی سال 1394 دانشگاه علوم پزشکی تهران.

لطفاً مسئولیت های واحد سلامت روان کمیته مقابله با کرونا را به طور خلاصه بیان کنید.
این واحد در ابتدا زیرنظر شورای نمایندگان دانشکده پزشکی تشکیل شده است و با شیوع کرونا، زیرمجموعه کمیته دانشجویی مقابله با کرونا قرار گرفت. در حقیقت این کمیته، رابط بین دانشجویان و مرکز مشاوره دانشگاه بوده و در شرایط پیش آمده همکاری خود را با گروه روانپزشکی آغاز کرده است.

چه اهدافی در این واحد دنبال می شود؟
هدف اصلی واحد سلامت روان، کمک به برطرف کردن نیازهای دانشجویان در زمینه سلامت روان است که در قالب همکاری با مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان و گروه روانپزشکی دانشگاه و با توجه به نیازسنجی هایی که از مخاطبان کانال انجام شده است، صورت گرفته است.

تاکنون چه فعالیت هایی در این واحد انجام گرفته است؟
از جمله فعالیت های انجام شده در این واحد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تقدیر از کادر پزشکی به ویژه اساتید دانشگاه و اینترن ها.
همکاری با گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید محتوا.
معرفی اپلیکیشن هایی مناسب برای مدیتیشن.
معرفی انواع اختلالات روحی از منابع معتبر، زیر نظر مرکز مشاوره و ارائه راهکارهای مناسب برای آن.
ارائه راهکارهایی برای کاهش فشارهای روزانه.
برآورد نیازهای دانشجویان و انتقال به مرکز مشاوره و ارائه راه حل برای آن ها.

در ادامه کار خود چه برنامه هایی را مدنظر دارید؟
در نظر داریم در ادامه فعالیت های خود، همکاری خود را با گروه روانپزشکی دانشگاه و مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی افزایش داده و به ارئه مطالبی از منابع معتبر در راستای کاهش مشکلات و مسائل روانی در زمان شیوع کرونا بپردازیم، همچنین از رزیدنت ها درصورت امکان تقدیر به عمل آورد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان