نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه برگزار شد

دکتر کریمی: در موج دوم کووید 19، کار سخت‌تر و رویکرد مدیریتی پرانرژی و پرتوان، مهم‌تر شده است

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، مسائل شش بیمارستان پذیرنده بیماران مبتلابه کووید 19 بررسی شد.

گالری عکس
در این نشست که 29 تیر 99 در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، با قدردانی از بیمارستان‌ها در خط مقدم مواجه با کرونا و معاونت‌ها در حمایت از بیمارستان‌ها، با اشاره به‌ضرورت هم‌اندیشی با روسای بیمارستان‌های درگیر کرونا گفت: دکتر علامه وضعیت بیمارستان‌های پذیرنده بیماران مبتلابه کووید 19شهر تهران  و همچنین عملکرد این دوره بیمارستان‌های دانشگاه و دوره قبل را مقایسه می‌کند تا با استفاده از این آمار و ارقام دقیق‌تر و سنجیده‌تر و باتدبیر بیشتر و آسیب‌های کمتر از این مرحله نیز عبور کنیم.

نقش آمار در مدیریت و تصمیم گیری
رئیس دانشگاه با تشکر از تلاش‌های دکتر علامه، در تهیه گزارش وضعیت بیمارستان‌ها  گفت: این آمار با راستی آزمایی که انجام‌شده، کمک می‌کند وضعیت موجود بیمارستان‌ها را بهتر شناسایی و برای دورنمای مراکز تصمیم‌گیری کنیم.

شرایط دشوار بیمارستان ها در اوج دوباره کووید 19
دکتر کریمی بابیان اینکه شرایط این دوره بیمارستان‌ها سخت‌تر از اسفند و فروردین است افزود: در این دوره بخش زیادی از نیروها مبتلا شده و در استعلاجی هستند که باعث شده حجم کار سایر کارکنان بیشتر شود. لذا بایستی معاونت توسعه از روش‌های مختلف کمبود نیروی انسانی بیمارستان‌ها را جبران کنند.

اهمیت رویکرد مدیریتی در شرایط دشوار
رئیس دانشگاه با اشاره به تفاوت این مرحله از همه‌گیری کرونا با بحران آغاز همه‌گیری آن گفت: ابتدای شیوع کرونا همه مسئولان و نیروهای داوطلب کمک کردند و پا به میدان گذاشتند. درست مانند زمان عملیات که شور و حال عجیبی جبهه را فرامی‌گرفت و پس از پایان عملیات جبهه دلگیر و ماندن در آن فضا سخت می‌شد. همبستگی موج اول کرونا نیز تداعی‌کننده شور و حال عملیات زمان جنگ بود. اما در این دوره به دلایل مختلفی ازجمله ابتلای بخشی از همکاران، کار سخت‌تر و رویکرد مدیریتی مهم‌تر شده است.

کووید 19 مهمترین مسئله دانشگاه
دکتر کریمی با اشاره به  مسائل جهانی و تأثیر آن بر کشور و همچنین فضای مجازی که همانند تیغ دولبه عمل می‌کند افزود: مهم‌ترین مسئله ما در بیمارستان‌ها و دانشگاه، کووید 19 است و نباید با کوچک‌ترین مسئله‌ای وارد حاشیه شویم.

تلاش دانشگاه برای کاهش چالش بیمارستان ها
رئیس دانشگاه با تأکید براینکه درک شرایط بیمارستان‌ها برای من مشکل نیست چراکه تجربه اداره بیمارستان را دارم افزود: مواجه‌شدن با بیماران و کارکنانی که به دلیل کرونا و غیرکرونا خسته هستند؛ کار را برای روسای بیمارستان‌ها سخت می‌کند. اما درک این شرایط برای ما سخت نیست و دانشگاه برای به حداقل رسیدن مشکلات بیمارستان‌ها تلاش می‌کند و لحظه‌ای در دفاع از کسانی که در خط مقدم از جان ‌مایه می‌گذارند کوتاهی نمی‌کند.

لزوم تعامل بیشتر در حل مشکلات

دکتر کریمی، تعامل روسای بیمارستان‌ها با معاونت‌ها را در رفع مشکلات مؤثر دانست و گفت: این هماهنگی به شناسایی نیاز واقعی مراکز و پیگیری برای تأمین آن کمک می‌کند.

با امید قایق دانشگاه را به ساحل برسانیم
رئیس دانشگاه، بابیان اینکه بیمارستان‌ها در یک جاده یک‌طرفه خدمت‌رسانی هستند افزود: همه‌کسانی که قبول مسئولیت کرده‌اند و دور این میز نشسته‌اند متعهد به این خدمت‌رسانی هستند. گاهی فشار کار و خستگی پرسنل و دل‌تنگی‌های ناشی از دوری خانواده، ممکن است باعث تضعیف روحیه همکاران شود ولی یادمان باشد که همه ما در یک قایق نشسته‌ایم و باید با امید پارو بزنیم تا به‌سلامت از این دریای طوفانی عبور کنیم و به ساحل برسیم.

گرامیداشت یاد جان باختگان کووید 19

دکتر کریمی در پایان سخنان خود با گرامیداشت یاد همکارانی که در اثر بیماری کووید 19 جان خود را از دست دادند تأکید کرد: روسای بیمارستان‌ها همچنان پرانرژی و پرتوان هستند و باید بتوانند روحیه پرسنل خود را برای ادامه این مسیر تقویت کنند.

گزارش معاون درمان از وضعیت بیمارستان ها

سپس دکتر علامه معاون درمان، به بیان آمار مبتلایان کووید 19 در بیمارستان‌های دانشگاهی و بیمارستان‌های غیردانشگاهی پرداخت و گفت: این آمار نتیجه بازرسی تیمی از سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی است تا توزیع بیماران به‌درستی انجام شود.

بیان چالش های بیمارستان ها

در ادامه نشست روسای بیمارستان‌های امام خمینی، سینا، شریعتی، بهارلو، ضیائیان، امیراعلم و سایر اعضای هیئت‌رئیسه به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و بر تقویت نیروی انسانی ازنظر کمی و جبران خدمات، تأمین اکسیژن ساز و تجهیزات ICU ها، اجرای پروتکل‌ها، جداسازی مسیر پذیرش و بستری بیماران مبتلابه کووید و غیرکووید تأکید شد.

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *