گالری عکس مرتبط
  • تاریخ انتشار : 99/04/18 - 07:48
  • تعداد بازدید خبر : 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارائه گزارش کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در ششمین نشست کارگروه کشوری صیانت از حقوق مردم

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در ششمین نشست کارگروه کشوری صیانت از حقوق مردم گزارش وضعیت میزان سبوس نان را ارائه کرد.

158968.mp3 ارائه گزارش کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در ششمین نشست کارگروه کشوری صیانت از حقوق مردم

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، ششمین نشست کارگروه صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی روز یکشنبه 15 تیر 99 با حضور رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، معاون دادستانی کل کشور، جمعی از مدیران ستادی در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد.
در این نشست در خصوص برخی موضوعات مرتبط  با سلامت مردم از جمله برقراری تضمین برای تأمین یدات پتاسیم مورد نیاز کارخانجات که در حال حاضر انحصاری شده است مطالبی بیان و بر جلوگیری از تهیه نان سنگگ با آرد تافتون و لواش تاکید شد.
در این جلسه آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهمیت مصرف و نقش نانهای سبوس دار در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت ، فشار خون، چاقی، اختلال چربی خون و نیز نقش موثر آن در افزایش سیستم ایمنی بدن برای مقابله با ویروس کرونا مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه به عدم ارائه آرد 7 و 12 درصد در سامانه توزیع آرد کشور اشاره و در خصوص  مضرات فروش نانهایی که موقع پخت به خمیر آن سبوس اضافه می شود ( نان سبوس مال ) و تمایل عمومی جامعه به خرید نان سبوس دار مطالبی را ارائه کرد.




  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 158968
خبرنگار
نگار  ديوبندي

نگار ديوبندي

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید