• تاریخ انتشار : 98/09/19 - 12:44

اعلام برنامه زمان بندی مسابقات لیگ فوتسال دانشجویان دانشگاه

با حضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، مراسم قرعه کشی لیگ فوتسال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

95605.mp3 اعلام برنامه زمان بندی مسابقات لیگ فوتسال دانشجویان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، اداره مسابقات و تیم‌های ورزشی مديريت تربیت‌بدنی در نظر دارد مسابقات لیگ فوتسال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را با حضور 16 تیم از دانشکده های دانشگاه برگزار کند.
همچنین، مراسم قرعه کشی مسابقات یادشده روز سه شنبه 12 آذر 98 در سالن شورای معاونت دانشجویی فرهنگی با حضور مسئولان برگزاری و نمایندگان تیم های شرکت کننده، انجام و جدول زمان بندی اعلام شد.
این مسابقات طبق برنامه، روزهای جمعه هر هفته از ساعت 15 در محل سالن چند منظوره مجموعه ورزشی شهید فتحی برگزار خواهد شد.
توضیح اینکه بنابر آیین‌نامه فنی مسابقات، حضور تمامی سرپرستان، مربیان و اعضای تیم‌های فوتسال شرکت کننده در ساعت مقرر و با آمادگی کامل در سالن محل برگزاری ضروری است.
براي دريافت جدول کامل زمان بندی مسابقات لیگ فوتسال دانشجویان، اینجا كليك كنيد.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی