• تاریخ انتشار : 98/09/19 - 16:48

انتخابات اعضای انجمن ورزش همگانی فریزبی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، انتخابات اعضای انجمن ورزش های همگانی را در رشته فریزبی برگزار و رئیس این انجمن معرفی شد.

95623.mp3 انتخابات اعضای انجمن ورزش همگانی فریزبی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، پیرو فراخوان صورت گرفته در آبان ۹۸ به منظور عضویت در انجمن های ورزشی، انتخابات اعضای انجمن رشته فریزبی ورزش های همگانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش پسران روز پنجشنبه 14 آذر 98 از ساعت 10 در سالن شورای مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.
با اعلام اداره گسترش ورزش های همگانی مدیریت تربیت بدنی، 20 دانشجوی پسر در این انتخابات شرکت کرده و در نهایت پس از شمارش آرا، محمد شاملو با کسب بیشترین رأی به عنوان رئیس انجمن فریزبی معرفی شد.
توضیح اینکه، تمرینات تیم رشته فریزبی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، روزهای پنجشنبه از ساعت 8 تا 10 در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار می شود.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS