• تاریخ انتشار : 98/08/18 - 15:26

انتخابات کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

با برگزاری انتخابات، اعضای اصلی و علی البدل کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه در سال تحصیلی جدید مشخص شدند.

94193.mp3 انتخابات کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، انتخابات شورای مرکزی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه روز دوشنبه ۱۳ آبان 98 با حضور دبیر کانون و با نظارت مدیریت امور هنری و فوق برنامه از ساعت ۱۲ تا ۱۴ در سالن مطالعات فرهنگی واقع در ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
در این انتخابات که با مشارکت بیش از ۸۰ نفر از دانشجویان دانشگاه برگزار شد، پس از شمارش آراء از بین ۱۳ کاندید، ۵ تن به عنوان عضو اصلی شورا و ۳ تن دیگر به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.
کانون دانشجویی هلال احمر اسامی اعضای اصلی و علی البدل خود را به شرح زیر منتشر کرد:
اعضای اصلی:
عبدالرزاق کیانی/ کارشناسی علوم آزمایشگاهی (۲۴رای)
رضا نظری/ دکترای عمومی داروسازی (۲۲رای)
محمدعلی محتشم/ کارشناسی پرستاری (۲۲رای)
محمدمهدی ظهوری/ دکترای عمومی پزشکی  (۱۷رای)
علیرضا جعفری آزاد/ دکترای عمومی پزشکی (۱۳رای)
اعضای علی البدل:
حسین شریف کاظمی/ دکترای عمومی پزشکی (۱۲رای)
شادی رضایی/ کارشناسی پرستاری (۹رای)
فاطمه عسگری/ کارشناسی ارشد ارگونومی (۹رای)
توضیح اینکه، پس از برگزاری اولین جلسه کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه با حضور اعضای انتخاب شده، یک نفر از اعضای اصلی شورا با موافقت حداکثری، به مدت دو سال به عنوان دبیر کانون معرفی خواهد شد.
خبرنگار: حسین شیخ محمدی

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS