• تاریخ انتشار : 97/10/26 - 14:02

اولین جلسه آشنایی با پدافند غیرعامل معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد

به همت مدیریت تحقیق و توسعه معاونت دانشجویی فرهنگی، اولین جلسه آشنایی و فرهنگ سازی پدافند غیرعامل ویژه کارکنان این معاونت برگزار شد.

84162.mp3 اولین جلسه آشنایی با پدافند غیرعامل معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه با حضور دکتر ذنوبی رئیس و کارشناسان اداره پدافند غیر عامل دانشگاه، رستم بخش مدیر تحقیق، توسعه و آموزش معاونت دانشجویی فرهنگی و همچنین جمعی از همکاران این معاونت، روز سه شنبه 25 دی 97 از ساعت 10 تا 12 در سالن شورای معاونت دانشجویی برگزار شد.
در این نشست مباحثی در مورد لزوم توجه جدی به مقوله پدافند غیر عامل توسط دکتر ذنوبی بیان شد و در ادامه نیز همکاران معاونت به بیان نقطه نظرات خود در خصوص اقدامات انجام شده در این حوزه پرداختند.
از پیشنهادهای مهم این جلسه، ضرورت ایجاد کارگروه مستقل پدافند غیر عامل در معاونت دانشجویی فرهنگی بود. همچنین بر ضرورت شناسایی تمامی گلوگاه­های بحران آفرین در این حوزه و آموزش کارکنان معاونت، تأکید شد.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی