• تاریخ انتشار : 98/08/20 - 08:21

معاون توسعه دانشگاه و مهندس محمد آذری مدیر منطقه برق سینا به همراه جمعی از کارشناسان، به منظور اتصال انشعاب برق بیمارستان 250 تختخوابی کودکان حکیم از این پروژه بازدید کردند.

94257.mp3 بازدید معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه و مدیر برق منطقه 5 سینا از پروژه بیمارستان 250 تختخوابی کودکان حکیم

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه، در بازدید روز یکشنبه 19 آبان 98، دکتر محمود بیگلر معاون توسعه دانشگاه و مهندس محمد آذری مدیر منطقه برق سینا، مهندس بهزاد مکری مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی، مهندس امینی و خیر عرصه سلامت محمد حسین مطهری حضور داشتند.

در ابتدا بازدیدی از روند احداث ساختمان بیمارستان کودکان حکیم که با تلاش خانواده مطهری از خیرین عرصه سلامت در حال ساخت است، انجام شد.

محمد آذری مدیر برق منطقه سینا، در جریان این بازدید با ابراز خرسندی اظهار داشت: ما خرسندیم که بیمارستانی در این منطقه محروم احداث می شود و شرکت توزیع برق سینا نیز در انجام وظیفه خود درقبال این امر خیر هرآنچه درتوان دارد، انجام خواهد داد.

وی بیان کرد:  ارائه خدمات در نقاط محروم از اهمیت دو چندانی برخوردار است و انتظار می رود اینگونه اقدامات در سایر مناطق نیز اجرایی شود.

مهندس آذری، از مسئولان دانشگاه و عوامل اجرایی ساخت پروژه ها  به منظور برنامه ریزی برای ایجاد چنین اقداماتی در منطقه 18 تهران، قدردانی کرد.

توضیح اینکه بیمارستان کودکان حکیم در پردیس سلامت دانشگاه، در منطقه 18 تهران با ظرفیت 250 تخت بستری با همت خیرین عرصه سلامت 'خانواده مطهری' در حال احداث می باشد و طبق برنامه زمانبندی شده تا پایان سال 99 به بهره برداری خواهد رسید.

خبرنگار و عکاس: محمد پسندیده

• گروه خبری : مدیریت امور مالی