• تاریخ انتشار : 98/08/14 - 13:12

شبکه بهداشت شهرستان ری باهدف آموزش اصول بهداشتی و ارائه خدمات پزشکی، غرفه سلامت را در مراسم استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه پیام نور برپا کرد.

94103.mp3 برپایی غرفه سلامت شبکه بهداشت شهرری در مراسم استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه پیام نور
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مراسم استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه پیام نور شهرستان ری یکشنبه دوازدهم آبان ماه در محل دانشگاه برگزار شد.
واحد سلامت جوانان و بهداشت مدارش شبکه شهرری با برپایی غرفه سلامت در این مراسم حضور فعال داشت.
انجام معاینات پزشکی، مشاوره تغذیه و روانشناسی و اندازه‌گیری شاخص توده بدن از فعالیت‌هایی بود که در این غرفه انجام شد.
همچنین رسانه‌های آموزشی مانند جزوه‌های آموزشی مهارت‌های زندگی، بهداشت باروری و فرزند آوری، خود مراقبتی در جوانان و پیشگیری از حوادث و سوانح جاده‌ای در بین دانشجویان توزیع شد.
کارشناسان واحد آموزش سلامت نیز با حضور در غرفه، ضمن آموزش به دانشجویان اقدام به جذب سفیر سلامت دانشجویی کردند.
خبر: سعیده شریفی
عکس: مهسا ادریسی