• تاریخ انتشار : 98/08/23 - 12:34

برگزاری تور بیمارستان گردی دانشجویان پرستاری در بیمارستان شریعتی

نخستین تور بیمارستان گردی برای دانشجویان پرستاری در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

94510.mp3 برگزاری تور بیمارستان گردی دانشجویان پرستاری در بیمارستان شریعتی
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، جمعی از دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارشنبه 22 آبان ماه در تور بیمارستانگردی با واحدهای پشتیبانی و تشکیلات بیمارستان شریعتی آشنا شدند. دکتر سعید رضا مهر پور، رئیس بیمارستان شریعتی در جلسه‌ای که پیش از بازدید در سالن شهید داستانی بیمارستان شریعتی برگزار شد، ضمن تبریک ورود دانشجویان پرستاری به بیمارستان شریعتی، بیمارستان را خانه اول دو گروه بزرگ پزشکی و پرستاری دانست و شناخت واحدها، زیرساخت‌ها و تشکیلات بیمارستان را برای آنان ضروری خواند.
دکتر مهر پور همچنین درباره واحدهای تأمین‌کننده گازهای طبی بیمارستان، تأسیسات، امحاء زباله، تصفیه‌خانه فاضلاب، رخت شور خانه، موتورخانه مرکزی بیمارستان و تأسیسات توضیح داد و گفت:  همه فکر می‌کنند مهم‌ترین کار را خودشان انجام می‌دهند؛ اما باید ببینند که تأسیسات 24 ساعته در کانال ترمیک چطوری روز می‌گذرانند و یا در بخش امحاء زباله و تصفیه فاضلاب چه شرایطی وجود دارد. آشنایی با سازمان باعث می‌شود همدیگر را بیشتر بفهمیم. دکتر مهر پور همچنین بر اهمیت بی خطرسازی زباله‌های بیمارستانی و مسئولیت‌های اجتماعی افرادی که در بیمارستان‌ها خدمت می‌کنند توضیح داد.
در ادامه این برنامه دانشجویان از واحد های مختلف بازدید کردند. در واحد مهندسی پزشکی ،مهندس عطایی مسئول این واحد ، درباره  اکسیژن ساز ها و چگونگی تأمین گازهای طبی در بیمارستان‌ها، آمنه حسین قادر کارشناس بهداشت محیط بیمارستان شریعتی در مرکز دفع پسماند و رختشوی‌خانه بیمارستان درباره دستگاه‌های بی‌خطر ساز زباله، تحویل زباله‌ها و عملکردصفیه خانه توضیح داد.
مهندس خضابی مسئول دفتر فنی بیمارستان شریعتی چگونگی تأمین انرژی در یک بیمارستان را دربازید از چیلرها، موتورخانه و تأسیسات زیرزمینی بیمارستان توضیح داد. همچنین مژگان ترابی درباره فرایندهای آزمایشگاه و پاتولوژی صحبت کرد.
 دانشجویان در پایان این تور همچنین از بخش پیوند مغز استخوان بازدید کردند.

خبر: فرانک معصومی فرد
عکس: مهدی ولی الهی