• تاریخ انتشار : 98/09/25 - 08:19

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، سمینار آموزشی پزشکان نورورولوژیست را برگزار کرد.

95832.mp3 برگزاری سمینار آموزشی منطقه ای پزشکان نورولوژیست در سالن دارالفنون دانشگاه علوم پزشکی تهران

گالری عکس

این سمینار در روزهای پنج شنبه و جمعه 21 و 22 آذر 98 در سالن دارالفنون دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و در آن جمعی از متخصصین نورولوژی استان های تهران، البرز و قم حضور داشتند.
دکتر عمحمد حسن شعبانی رییس اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان دانشگاه در این خصوص گفت: این سمینار آموزشی از سوی مدیریت بیماری های خاص وزارت بهداشت و با همکاری معاونت درمان دانشگاه، برای ارائه آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی جهان در حوزه بیماری MS برگزار شد.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان