• تاریخ انتشار : 98/09/11 - 16:54

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با همکاری دانشکده دندانپزشکی، مسابقات فوتبال گل کوچک دانشجویان این دانشکده را به مناسبت روز دانشجو برگزار می کند.

95201.mp3 برگزاری مسابقات فوتبال گل کوچک دانشجویان دانشکده دندانپزشکی به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربيت بدني دانشگاه با هدف توسعه و گسترش فعالیت های ورزشی و افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، مسابقات فوتبال گل کوچک را ویژه دانشجویان پسر دانشکده دندانپزشکی و با حضور 12 تیم، همزمان با گرامیداشت روز دانشجو و از روز چهارشنبه 13 آذر 98 برگزار می کند.
این مسابقات روزهای زوج از ساعت 12 تا 13 در پژوهشکده دانشکده دندانپزشکی واقع در پردیس مرکزی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار خواهد شد.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی