• تاریخ انتشار : 98/09/19 - 16:58

انجمن علمی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران پویش "اطلاع رسانی و مقابله با مقاومت های آنتی بیوتیکی" را با شعار "آینده آنتی بیوتیک ها به همه ما بستگی دارد" برگزار کرد.

95625.mp3 برگزاری پویش اطلاع رسانی و مقابله با مقاومت های آنتی بیوتیکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، کمپین اطلاع رسانی و مقابله با مقاومت های آنتی بیوتیکی با همکاری مدیریت امور هنری و فوق برنامه و حمایت مالی شرکت دارویی تچرا، از ۱۶ تا ۱۸ آذر ۱۳۹8، در دانشکده پزشکی و بیمارستان های امام خمینی (ره) و شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در برگزاری این کمپین، ابتدا کارگاه آموزشی و توجیهی در روز چهارشنبه ۱۳ آذر ماه با حضور دکتر صالحی عضو کمیته کنترل عفونت، دکتر دهقان و دکتر خلیلی، ۳ تن از اساتید عفونی بیمارستان امام خمینی (ره)، با هدف آموزش مفاهیم اصلی مرتبط با مقاومت آنتی بیوتیکی به دانشجویان و تشریح نقش جامعه و پزشک در مقابله با این پدیده برگزار شد.
همچنین، کمپین حضوری طی ۳ روز و در دانشکده پزشکی، بیمارستان های امام خمینی (ره) و شریعتی برگزار و حدود ۵۰ تن از دانشجویان علوم پزشکی در این کمپین شرکت و به ارائه مطالب به مراجعان در حدود هزار نفر پرداختند.
توضیح اینکه، این کمپین بصورت کشوری و همزمان در دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، مشهد، اصفهان، یزد، رشت و شهرکرد برگزار شد.
خبرنگار: فرید

• گروه خبری : معاونت دانشجویی