• تاریخ انتشار : 98/07/22 - 08:53

برگزاری کارگاه «اصول طراحی آزمون‌های استدلال بالینی»

به همت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، کارگاه «اصول طراحی آزمون‌های استدلال بالینی» پنجشنبه، ۲ آبان، در سالن اجتماعات جنب دفتر ریاست بیمارستان ضیائیان برگزار می شود.

93280.mp3 برگزاری کارگاه «اصول طراحی آزمون‌های استدلال بالینی»

به همت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، کارگاه «اصول طراحی آزمون‌های استدلال بالینی» پنجشنبه، ۲ آبان، سالن اجتماعات جنب دفتر ریاست بیمارستان ضیائیان برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه در ادامه کارگاه های تعهد حرفه ای و توسط دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

علاقه مندان برای ثبت نام باید به صورت الکترونیکی و از طریق آدرس اعلام شده توسط دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی اقدام کنند. مهلت ثبت نام تا دوشنبه 29 مهر است.
این کارگاه دارای امتیاز فرهنگی بوده و روز پنجشنبه 2 آبان از ساعت 9 تا 11 صبح در سالن اجتماعات جنب دفتر ریاست بیمارستان ضیائیان برگزار خواهد شد.

طبق اعلام دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، شرکت در کارگاه مفهوم تعهد حرفه ای پیش نیاز شرکت در کارگاه های آموزش و ارزیابی تعهد حرفه ای است.

خبر: عالیه عطایی

• گروه خبری : دانشکده پزشکی