• تاریخ انتشار : 98/08/25 - 15:05

مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی (CPC) را با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار می‌‌کند.

94566.mp3 جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه در بیمارستان شریعتی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی، جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی (CPC) با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه توسط مرکز، روز یکشنبه 26 آبان ماه 1398 از ساعت 13:00 تا 15:00 در بیمارستان شریعتی، سالن شهید باستان حق برگزار می شود.
استاد مشاور بالینی: دکتر حجت شیخ مطهر واحدی
استاد مشاور اخلاق: دکتر احسان شمسی‌گوشکی
برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به کانال تلگرام جلسه‌های ارائه موارد اخلاق پزشکی، ethicscpc@ مراجعه کنید.
خبرنگار: مرجان ایمانی

• گروه خبری : مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی