• تاریخ انتشار : 98/09/19 - 11:48

مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی (CPC) را با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار می‌‌کند.

95596.mp3 جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه در مرکز طبی کودکان برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی، جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی (CPC) با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه توسط مرکز، روز یکشنبه 24 آذر ماه 1398 از ساعت 13:00 تا 15:00 در بیمارستان مرکز طبی کودکان، سالن امید برگزار می‌شود.
استاد مشاور بالینی: دکتر بهرام یارعلی
استاد مشاور اخلاق: دکتر علیرضا پارساپور
ارائه کننده: دکتر رسول اسمعیلی‌پور
برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به کانال جلسه‌های ارائه موارد اخلاق پزشکی، ethicscpc@ مراجعه کنید.
خبرنگار: مرجان ایمانی

• گروه خبری : مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی