• تاریخ انتشار : 98/09/16 - 11:27

دومین کارگاه از دوره آموزشی معاونت پژوهشی بیمارستان فارابی برگزار شد

دومین کارگاه از دوره آموزشی پروپوزال نویسی و مقاله نویسی معاونت پژوهشی بیمارستان فارابی با عنوان انواع مطالعات برای اعضای هیئت علمی و دستیاران این بیمارستان برگزار شد.

95401.mp3 دومین کارگاه از دوره آموزشی معاونت پژوهشی بیمارستان فارابی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، دومین کارگاه از دوره آموزشی پروپوزال نویسی و مقاله نویسی معاونت پژوهشی این بیمارستان با عنوان «انواع مطالعات» ویژه اعضای هیئت علمی، فلوها و دستیاران پنجشنبه 14 آذر 1398 در این مرکز برگزار شد.
دکتر نوشین فهیم فر، دکترای اپیدمیولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پژوهشگاه غدد و متابولیسم در ابتدای این کارگاه مفاهیم کلی انواع مطالعات در پژوهش را بیان کرد و گفت: هدف ما در این کارگاه شناخت انواع مطالعات و جمع بندی کلی آن هاست. زمانی که برای پژوهش به منابع مختلف یا وبسایت های دانشگاه های معتبر مراجعه می کنیم فلوچارت ها و الگوریتم های مختلفی از انواع مطالعات و دسته بندی آن ها را مشاهده خواهیم کرد. ممکن است این مطالعات در کلیات یکی باشند اما بسته به هدف و رویکردی که در مطالعه وجود دارد با یکدیگر متفاوت هستند.
وی در ادامه مطالعات کمی و کیفی، انواع مطالعات اپیدمیولوژیک و انواع مطالعات تجربی و توصیفی را مطرح و به بررسی آن ها پرداخت.
خبر و عکس: سید عباس قاضی میرسعید
  • گروه خبری : بیمارستان فارابی