• تاریخ انتشار : 98/08/20 - 14:24

نشست آموزشی و انتخابات خانه نشریات دانشجویی منطقه تهران برگزار می شود

پنجمین نشست خانه نشریات دانشجویی منطقه 10 آمایش کشوری، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

94301.mp3 نشست آموزشی و انتخابات خانه نشریات دانشجویی منطقه تهران برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، نشست های تخصصی خانه نشریات دانشجویی و انتخابات خانه نشریات دانشجویی منطقه ده وزارت بهداشت (شهر تهران)، با حضور دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، بقیه الله، شاهد، ارتش و علوم بهزیستی و توانبخشی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، روزهای 30 آبان و 1 آذر 98  در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار خواهد شد.
همچنین در این دو روز، کارگاه های تخصصی ویژه مدیران مسئول نشریات دانشجویی دایر و نیز انتخابات خانه نشریات دانشجویی برگزار می شود.
علاقه مندان به شرکت در این کارگاه ها و واجدان شرایط نامزدی انتخابات برای ثبت نام می توانند از 18 تا 25 آبان 98 به سامانه www.khanehnashriat.ir مراجعه کنند.
برای مشاهده برنامه زمان بندی کارگاه های تخصصی خانه نشریات دانشجویی، اینجا کلیک کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط ثبت نام در کارگاه ها و کاندیداتوری انتخابات، اینجا کلیک کنید.
خبرنگار: عاتکه برجسته

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS