• تاریخ انتشار : 98/05/20 - 18:07

نشست خیّرین خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نشست خیرین خوابگاهی به همت مجمع بانوان خیّر دانشگاه، معاونت غذا و دارو، معاونت فرهنگی، معاونت دانشجویی فرهنگی و با دعوت از شرکت های دارویی و غذایی با هدف توسعه و تجهیز خوابگاه های دانشجویی برگزار شد.

90865.mp3 نشست خیّرین خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این نشست روز یکشنبه 20 مرداد 98 از ساعت 11 تا 13 در سالن شورای سازمان مرکزی با حضور تعدادی از صاحبان صنایع غذایی و دارویی برگزار و به بررسی و بیان محدودیت های مالی دانشگاه و نیاز موجود و ضرورت بازسازی، ساخت و تجهیز خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان اولین و قدیمی ترین دانشگاه ایران پرداخته شد.
در آغاز جلسه دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه در باب وظیفه اجتماعی دانشگاه ها و نیز در رفع مشکلات جامعه صحبت کرد.
سپس دکتر خویی با یاری گرفتن از آیات کلام الله مجید به بیان مفهوم خودباوری، خوشبختی و ضرورت زکات با هدف یاری رساندن به همنوعان پرداخت.
دکتر فرزین حلب چی معاون دانشجویی فرهنگی نیز توضیحاتی را در رابطه با سابقه دانشگاه، سال ساخت دانشگاه و خوابگاه ها، تعداد دانشجویان ساکن خوابگاه ها و نیاز و ضرورت بازسازی خوابگاه ها، با توجه به قدمت و فرسودگی بناها بیان کرد.
در پایان جلسه مسئولان دانشگاه و میهمانان دعوت شده همدل و یک صدا برای اصلاح شرایط موجود خوابگاه ها تا رسیدن به شرایط مطلوب و درخور فرزندان نخبه این سرزمین متحد شدند و هر یک متناسب با توان مجموعه های تحت مدیریت خود قول همکاری و مساعدت دادند.
خبرنگار: فرزاد سلطانپور
عکاس: حسین شیخ محمدی