• تاریخ انتشار : 98/09/10 - 16:07

دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه بمنظور بررسی راهکارهای همکاری با حوزه فرهنگی هنری شهرداری تهران و افزایش فعالیت های فرهنگی در بین دانشجویان در خانه فرهنگ کوی علوم پزشکی تهران، جلسه ای را با نمایندگان شهرداری برگزار کرد.

95148.mp3 نشست هم اندیشی معاون دانشجویی فرهنگی و نمایندگان معاونت فرهنگی با مسئولان فرهنگی هنری شهرداری تهران

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه روز شنبه 9 آذر 98 از ساعت 11:30 تا 12:30 باحضور دکتر پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر مومنی مشاور هنری و عبدالوند کارشناس معاونت فرهنگی، طراحی، رئیس مرکز مشارکت های سازمان فرهنگی هنری شهرداری و عسگری کارشناس فرهنگی این حوزه و همچنین کارشناسان مدیریت امور هنری و فوق برنامه دانشگاه در سالن شورای معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.
در ابتدای جلسه محمدی، کارشناس هنری مدیریت امور هنری و فوق برنامه به ارائه گزارشی از اهداف فرهنگی دانشگاه، تعداد ساکنان خوابگاهی، ضرورت انجام امور عمرانی و خدمات مورد نیاز خانه فرهنگ کوی، تأسیسات خوابگاهی ازجمله سیستم صوتی و تصویری مناسب و رایانه و ... و همچنین برنامه هایی که تمایل و نیاز داریم در خانه فرهنگ مانند برگزاری تئاترهای دانشجویی، کنسرت های موسیقی دانشجویی و همچنین امکان مایش فیلم های سینمایی و نقد و بررسی آن، کلوپ بازی های رایانه ای، برگزاری کلاس های آموزشی هنری، موسیقی، زبان های انگلیسی، فرانسه، ترکی استانبولی و ...، برگزاری شب شعر و مراسم های ملی و مذهبی، حضور اساتید برجسته هنری، فرهنگی و باشگاه کتاب خوانان برگزار شود.
در ادامه دکتر پورغریب با بیان اینکه ما از هفته گذشته فعالیت خود را آغاز کردیم، گفت: شهرداری در هر بخشی اعم از عمرانی، برگزاری کلاس های مختلف آموزشی و فرهنگی، تجهیز خانه فرهنگ کوی و ... تمایل به همکاری با دانشگاه دارند، ما آماده همکاری هستیم.
دکتر مومنی نیز اذعان داشت: مقدمات این همکاری در جلسات گذشته با نمایندگان شهرداری مذاکره شده است و منتظریم تا دوستان شهرداری نوع حمایتشان را اعلام کنند.
سپس رئیس مرکز مشارکت های فرهنگی هنری شهرداری تهران با ابراز امیدواری از این همکاری اعلام کرد: باید نیازهای فرهنگی هنری دانشجویان سنجیده شود و شهرداری آماده است متناسب با نیاز دانشجویان مدرس اعزام کند.
وی افزود: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران متناسب با مأموریت خود فقط در زمینه نرم افزاری می تواند همکاری کند و سایر حمایت ها مربوط به شهرداری منطقه است.
خبرنگار: فرزاد سلطانپور
عکاس: حسین شیخ محمدی