• تاریخ انتشار : 96/01/29 - 15:03

وزیر بهداشت مرکز تجمیعی دندانپزشکی شهرستان اسلامشهر را افتتاح کرد

به مناسبت دومین سالگرد اجرای برنامه بهداشت دهان و دندان طرح تحول نظام سلامت و در آستانه هفته سلامت، مرکز تجمیعی دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر افتتاح شد.

67445.mp3 وزیر بهداشت مرکز تجمیعی دندانپزشکی شهرستان اسلامشهر را افتتاح کرد

گالری عکس1
گالری عکس2
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر، مراسم افتتاحیه مرکز تجمیعی دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر روز سه‌شنبه 29 فروردین 96 برگزار شد.
دکتر سلمانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر در این خصوص گفت: مرکز خدمات جامع سلامت شهری باغ فیض در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در نیمه دوم سال 95 تخریب و بازسازی شد. این مرکز در زمینی با مساحت دو هزار متر مربع و در دو طبقه به مساحت هزار و 50 مترمربع ساخته شده است.
وی افزود: خدمات مرکز خدمات جامع سلامت شهری باغ فیض که به گروه‌های هدف شامل کودکان، نوجوانان، جوانان، میان‌سالان و سالمندان ارائه می‌شود، در قالب برنامه‌های سلامت خانواده و جمعیت، سلامت باروری، سلامت مادران باردار، واکسیناسیون، برنامه‌های مبارزه و کنترل بیماری‌های واگیردار، پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماری‌های مزمن و غیر واگیر، خدمات تغذیه، سلامت روان، بهداشت محیط و حرفه‌ای، بهداشت دهان و دندان و خدمات درمانی شامل خدمات پزشک عمومی و دندانپزشکی است.
دکتر سلمانی مرکز تجمیعی دندانپزشکی را از واحدهای دارای اولویت برای افتتاح در این مرکز دانست و گفت: مرکز تجمیعی دندانپزشکی در دومین سالگرد اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان و باهدف گسترش خدمات به سمت ارائه خدمات تخصصی و تسهیل دسترسی مراجعین به خدمات دندانپزشکی به‌ویژه سطح دوم خدمات دندانپزشکی، افتتاح شد.
دکتر هاشمی وزیر بهداشت، در حاشیه این مراسم و در حضور اصحاب رسانه های مختلف، هدف از راه‌اندازی این مرکز را اولویت دادن به‌سلامت عموم مردم عنوان کرد و افزود: از اهداف مهم برنامه طرح تحول سلامت دهان و دندان، راه‌اندازی 100 مرکز تجمیعی دندانپزشکی در سراسر کشور است که خوشبختانه تاکنون بیش از 90 مرکز راه‌اندازی شده و در حال ارائه خدمت به مردم هستند. درواقع هدف اصلی از اجرای این برنامه، افزایش سهم خدمات دندانپزشکی از منابع دولت، از میزان سابق 5 درصد به 25 درصد بوده است. این سهم تاکنون به 13 درصد افزایش‌یافته و امیدواریم تا پایان دولت یازدهم به 25 درصد برسد.
توضیح این که در این مراسم، دکتر عسگری، مشاور وزیر در امور دندانپزشکی، دکتر صمد زاده، مدیرکل اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، دکتر علی جعفریان، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس امیراله حقیقی، فرماندار شهرستان اسلامشهر، دکتر محمد شریعتی، معاون بهداشتی دانشگاه به‌اتفاق هیئت همراه و جمعی از مسئولین شهرستانی حضور داشتند.
خبر: ایمانی
عکس: بیاتی نیاز و استاجی