• تاریخ انتشار : 96/01/11 - 18:05
خدمات درمانی در تعطیلات نوروز بدون وقفه ادامه دارد

وضعیت مطلوب خدمت‌رسانی در بیمارستان‌های سینا و رازی

رییس دانشکده پزشکی و دبیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه، در یازدهمین روز سال جدید با حضور در بیمارستان‌های سینا و رازی از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی به بیماران قرار گرفتند.

67174.mp3 وضعیت مطلوب خدمت‌رسانی در بیمارستان‌های سینا و رازی

گالری عکس
در ادامه بازدیدهای نوروزی صبح روز جمعه ۱۱ فروردین ۹۶، دکتر نفیسی عضو هیات رییسه دانشگاه و رییس دانشکده پزشکی به همراه دکتر احمدی دبیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه و پزشک ستاد هدایت، ابتدا باحضور در بیمارستان سینا با همراهی دکتر خصالی مدیر درمانگاه اورژانس از اورژانس و ICU این بیمارستان بازدید کردند.
سپس اعضای تیم بازدیدکننده با حضور در بیمارستان رازی از اورژانس و بخش های این بیمارستان دیدن کرده و با کادر درمانی گفت و گو کردند.
درپایان این‌بازدید، دکتر نفیسی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه گفت: در بازدیدی که از اورژانس و ICUبیمارستان سینا داشتیم، خداراشکر همه چیز خوب به نظر می رسید، بیمار در صف انتظار وجود نداشت و ارائه خدمات درمانی به خوبی به بیماران صورت می گرفت. پزشک متخصص، رزیدنت و کادر درمانی کافی در اورژانس حضور داشتند. همچنین در بررسی پرونده های بیماران هم نقص جدی وجود نداشت.
وی با تاکید بر رضایت بخش بودن فعالیت های بیمارستان سینا افزود: در ICU نیز فلوشیپ ICU حضور فعال داشت و خدمات درمانی با کمک رزیدنت ها به بیماران در حال ارائه بود. اساتید هم روزانه بیماران را ویزیت می کردند و مشکلی وجود نداشت.
عضوهیات رییسه دانشگاه در خصوص بیمارستان رازی گفت: شرایط این بیمارستان متفاوت است و به علت ماهیت آن که تک تخصصی است، مراجعین در اکثر موارد صرفاً مشکلات پوستی داشتند. در اورژانس این بیمارستان رزیدنت و انترن کشیک حضور داشت. بررسی پرونده ها نشان می داد که در اکثر موارد پذیرش بیماران به علت تعطیلی مراکز درمانی در ایام نوروز به صورت الکتیو بوده و مراجعه موارد حاد اورژانس کمتر بوده است.
رییس دانشکده پزشکی نحوه خدمات رسانی در بیمارستان رازی را مطلوب دانست و گفت: در بازدید از بخش های این بیمارستان نیز به تعداد کافی رزیدنت در بخش حضور داشت. بررسی پرونده های بیماران حاکی از ویزیت روزانه اساتید بود و خدمات درمانی به بهترین نحوه ممکن در حال ارائه بود.
دکتر احمدی دبیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه، هدف از این بازدیدهای نوروزی را تبریک و خسته نباشید به کادر درمانی دانست و گفت: ستاد هدایت در طول سال فعال بوده و ماهانه 120 بازدید به کمک پزشکان این ستاد و پزشکان طب اورژانس انجام می شود.در تعطیلات نوروز این بازدید ها که با همراهی اعضای هیات رییسه دانشگاه انجام می شود، با هدف تبریک نوروزی به کادر درمان و اطلاع از وضعیت خدمات رسانی در این ایام صورت می گیرد.
پزشک مقیم ستاد هدایت در خصوص اورژانس بیمارستان سینا گفت: در گذشته اورژانس این بیمارستان وضعیت مطلوبی نداشت و باوجود بازسازی هایی که انجام شده بود، اما انتظارات را برآورده نمی کرد. بنابراین طرح تفضیلی برای اوژانس در نظر گرفته و اجرا شد. از اسفند ماه اورژانس جدید فعال شده و به پذیرش بیمار پرداخت. خداراشکر اکنون وضعیت خوبی دارد واز 4 بخش حاد1 و 2 و فست 1و 2 تشکیل شده است. طراحی ساختمان جدید به این شکل است که بیماران کاملا تحت نظارت پرستاران بوده، اتاق استراحت پزشکان در طبقه بالای آن قرار دارد و این امر امکان نظارت سریع را فراهم می کند. در کنار این قسمت ICU اورژانس قرار دارد که امکان ارائه خدمات مطلوب تر را فراهم می آورد.
دکتر احمدی در خصوص بیمارستان رازی اظهار داشت: بیمارستان رازی تک تخصصی است و انتظار بیماران زیاد در ایام تعطیلات را در این بیمارستان نداریم. با وجود این امر در این ایام تعداد زیادی بیمار به این بیمارستان مراجعه داشتند که خدمات مناسب را دریافت کردند. امیدواریم ساختمان جدید بیمارستان در سال 96 راه اندازی و مشکلات مربوط به فضای این بیمارستان برطرف شود. با توجه به این امر که بیمارستان رازی قطب بیماری های پوستی کشور است و از سراسر ایران به این بیمارستان بیمار ارجاع داده می شود، لازم است توسعه پیدا کند.
خبرنگار و عکاس: الهام حق شناس

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS