• تاریخ انتشار : 98/07/22 - 15:18

کارگاه آموزشی اکوکاردیوگرافی قلب جنین با حضور پروفسور ابراهیمی استاد دانشکده کِک کالیفرنیای جنوبی در بیمارستان آرش برگزار شد.

93340.mp3 کارگاه آموزشی اکوکاردیوگرافی قلب جنین با حضور استاد دانشکده کِک کالیفرنیای جنوبی در بیمارستان آرش برگزار شد

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، کارگاه آموزشی اکوکاردیوگرافی قلب جنین، دوشنبه 22 مهر 98، با حضور پروفسور محمود ابراهیمی استاد دانشکده کِک کالیفرنیای جنوبی  در سالن همایش های بیمارستان آرش تشکیل شد. مخاطبین این کارگاه اساتید و فلوشیپ های پریناتولوژی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی بودند.
 پروفسور ابراهیمی، در این کارگاه در خصوص موارد مهم در زمینه تشخیص بیماری های قلبی در زمان جنینی صحبت کرد و با استفاده از ویدئو های آموزشی به آموزش انجام فتال اکو پرداخت.
این کارگاه به همت گروه پره ناتولوژی بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.
خبرنگار و عکاس: سارا احمدی زاده

• گروه خبری : بیمارستان آرش,گروه خبری RSS