محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1401/06/02 - 11:58

تشکیل نشست شورای آموزشی دانشکده توانبخشی

نشست شورای آموزش دانشکده توانبخشی با حضور اعضا در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز سه شنبه اول شهریور 1401 با حضور دکتر آذر مهری معاون آموزش و سایر اعضا در سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه دکتر مهری در خصوص انتخاب واحد دانشجویان و همچنین ثبت نام دانشجویان نو ورود مطالبی بیان کرد و از مدیران گروه های آموزشی خواست آمادگی کامل داشته باشند.
در همین راستا دکتر نعمت الله روحبخش معاون دانشجویی دانشکده از برگزاری اردو برای دانشجویان جدید و برگزاری جشن شروع سال تحصیلی و حضور همیاران دانشجویان توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه در خصوص موضوع معرفی استاد به دانشکده بهداشت برای ارائه درس توانبخشی و رفاه اجتماعی بحث و تبادل نظر شد.
معاون آموزشی دانشکده ضمن معرفی مرکز میثم و اعلام آمادگی این مرکز به صورت شفاهی در راستای پذیرش دانشجویان دانشکده برای برگزاری کارآموزی بالینی، از امکان بازدید مدیران گروه های آموزشی از این مرکز خبر داد و خواستار اعلام برنامه مدیران گروه های آموزشی برای بازدید از این مرکز شد.
تعیین ساعات فرهنگی دانشجویان، پذیرش دانشجویان دکترا به صورت by research  در رشته های جدید با شرایط مورد تایید وزارتخانه متبوع، تعیین فرم جدید پیش پروزال از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
در پایان تعداد 6 پیش پروپوزال مطرح و مورد بررسی حاضران قرار گرفت.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  یوسفی