گزارش برگ کارکنان درمانی

راهنمای علمی ارائه دهندگان خدمات سلامت در کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا- نسخه 1

کمیته علمی معاونت درمان دانشگاه اقدام به تهیه محتوای علمی برای افزایش آگاهی تیم های درمانی دانشگاه در مقابله با بحران کووید 2019 کرده است که در ادامه می خوانید.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، کمیته علمی معاونت درمان دانشگاه با مدیریت دکتر مهدی رضایی معاون درمان، اقدام به تهیه محتوای علمی برای افزایش آگاهی کارکنان درمانی دانشگاه در مقابله با بحران کووید ۲۰۱۹ کرده است که نسخه اول آن با موضوع «خطرات و مزایای احتمالی استفاده اضطراری مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) از پنل تشخیصی 2019-nCoV Real-Time RT-PCR» برگرفته از سایت/https://www.cdc.gov است. بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید:

این اطلاعات مهم به منظور آگاهی شما از نکات مهم، شناخته شده، خطرات و مزایای احتمالی استفاده اضطراری مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) از پنل تشخیصی 2019-nCoV Real-Time RT-PCR  فراهم شده است.
آزمایش بر روی نمونه‌های افراد انجام می‌شود کسانی که معیارهای CDC را برای آزمایش2019-nCoV دارند. در وبسایت CDC اطلاعاتی برای مراقبین سلامت (لینک‌های مربوط به بخش «به کجا می‌توانم برای به روزرسانی‌ها و اطلاعات بیشتر مراجعه کنم») دردسترس است. تنها هنگامی که احتمال عفونت 2019-nCoV وجود دارد پنل تشخیصی 2019-nCoV Real-Time RT-PCR  مورداستفاده قرار می‌گیرد.
ادامه مطلب را در لینک زیر به صورت فایل PDF دریافت کنید.
گزارش برگ کارکنان درمانی

توضیح این که دکتر مصطفی امینی مدیر تعالی بالین و امور بیمارستان ها، دکتر شعبان علیزاده رییس اداه امور آزمایشگاه ها، نجمه باهو مسئول روابط عمومی و مهناز هادی پور مسئول کنترل عفونت معاونت درمان، اسماء ملکی، زهرا کاشانی خطیب، محمد صالحی، سمیرا جوادی، مائده معصومی پور، مسعود نوروزی و مهسا حضرتی سایر اعضای کمیته علمی معاونت درمان هستند که در تهیه و تنظیم این مقالات تلاش می کنند.

نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

فایل ها

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *