بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی همزمان با چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و سومین جشنواره دانشجویی ایده های نواورانه آموزشی

بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی همزمان با چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و سومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی به صورت کاملا مجازی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از 29 تا 31 اردیبهشت ماه 1400 برگزار می شود.

بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، این همایش با همکاری صاحبنظران و متخصصان داخلی و خارجی با محور «تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی: ماموریت گرایی و تمایز رسالت آکادمیک در دانشگاه های علوم پزشکی» است که بستر مناسب تری را برای اساتید، دانشجویان و کارشناسان و دست اندرکاران امر آموزش برای آشنایی با تازه های علم آموزش پزشکی و تبادل اطلاعات و تجربیات برای ارتقای کیفی آموزش علوم پزشکی فراهم خواهد کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی اینجا مراجعه کنید.

فاطمه  قربی

فاطمه قربی