محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

• تاریخ انتشار : 1395/12/03 - 13:24

برگزاری جلسه فصلی واحد آموزش و ارتقاء سلامت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد آموزش و ارتقا سلامت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، جلسه فصل زمستان خود را با حضور مراقبین سلامت واحدهای محیطی برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در جلسه فصلی که یکشنبه اول اسفند 95 با حضور مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های تحت پوشش برگزار شد در خصوص کلیات برنامه ملی خود مراقبتی، پنل مدیریتی و نحوه محاسبه شاخص‌های برنامه به‌صورت جامع و کامل توضیحاتی داده شد.
در این جلسه بر نحوه صحیح محاسبه شاخص‌ها، پیگیری برنامه سازمان‌های حامی سلامت، نحوه جذب صحیح سفیران سلامت، نحوه ثبت و بایگانی گزارش برنامه خود مراقبتی فردی و کمپین‌های ابلاغی و ارسال از طریق اتوماسیون اداری تأکید شد.
در پایان نیز به مطالعه دقیق دستورالعمل ضمیمه 5 نسخه 01 برنامه ملی خود مراقبتی و اقدام براساس آن تأکید شد و همچنین مقرر شد که تشکیل و نظارت فعالیت‌های گروه‌های خودیار تشکیل‌شده باید براساس این دستورالعمل باشد و از ابتدای سال 96  نیز برنامه نیازسنجی براساس شیوه‌نامه ارسالی توسط واحدهای محیطی پیگیری و انجام شود.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز