• تاریخ انتشار : 1398/02/07 - 10:01
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش مرکز بهداشت جنوب تهران به کارکنان و مراجعین فروشگاه‌های شهروند خانی آباد و بهاران

به مناسبت هفته سلامت سال 98، واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری واحد بهبود تغذیه و بهداشت خانواده این مرکز خدمات مرتبط با سلامت را در فروشگاه‌های شهروند خانی‌آباد و بهاران ارائه دادند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، مدینه دهقانی فر، صالح شیری و مریم عبدلی کارشناسان مرکز خدمات جامع سلامت آیت و پایگاه سلامت شماره 2 آیت روزهای سوم و چهارم اردیبهشت 98 در این برنامه غربالگری فشارخون، مشاوره تغذیه، انجام تن‌سنجی و فراخوان افراد به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت برای بیش از 50 نفر انجام دادند.
اشرف کاشانی، فاطمه چراغی، سمیرا بارونیان، مینا کمی کارشناسان. مراکز خدمات جامع سلامت شاه‌آبادی، شجاع فرد و پایگاه سلامت شماره 1 شاه‌آبادی هم با حضور در فروشگاه شهروند بهاران اقداماتی چون غربالگری فشارخون، مشاوره تغذیه، انجام تن‌سنجی، آموزش استفاده صحیح از داروها و فعالیت بدنی مناسب، معرفی خدمات مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت و آشنا سازی مراجعه‌کنندگان با عوامل خطر بیماری‌های مزمن را ارائه دادند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی