• تاریخ انتشار : 1397/10/05 - 12:00
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش و حساس سازی پزشکان مراکز جامع سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در راستای کاهش شاخص مرگ مادر

در راستای کاهش شاخص مرگ مادر و به‌منظور آموزش و حساس سازی پزشکان مراکز جامع سلامت کارگاه آموزشی برگزار شد.

در کارگاه روز سه‌شنبه 25 آذر 97 در سالن جلسات مرکز شاه‌آبادی ابتدا دکتر طالبی، کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده ضمن خیرمقدم به مدعوین در رابطه بااهمیت پیشگیری از مرگ و عوارض مادری سخن گفت.
سپس محسنی، کارشناس مادران با بیان اهداف کارگاه با ارائه آمار و شاخص‌های مرتبط با سلامت مادران، لزوم مراقبت صحیح و گرفتن شرح‌حال دقیق و مناسب را یادآور شد و ضمن گزارش 2 مورد مرگ مادر در سال 97 اشکالات موجود و اقدامات لازم در زمینه پیشگیری از مرگ این مادران را تشریح کرد.
در ادامه دکتر مرادپناه، متخصص زنان به‌صورت گزارش موردی CASE REPORT مرگ مادر اخیر را بررسی کرد و در رابطه با آنمی فقر آهن و تالاسمی در بارداری آموزش و به سؤالات حضار پاسخ داد.
20 پزشک مراکز جامع سلامت محدوده مرکز بهداشت جنوب تهران در این کارگاه حضور داشتند.

• گروه خبری :