• تاریخ انتشار : 1394/10/09 - 11:26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش کارشناسان معاونت غذا و دارو به مسئولان داوطلبان سلامت مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب

واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه جلسه مسئولان داوطلبان سلامت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 7 دی 94 با حضور مسئولان داوطلبان سلامت در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه دکتر محمدی در خصوص شرایط مناسب نگهداری دارو در منزل و مدت زمان نگهداری داروهای مختلف، چگونگی رفتار با داروهای تاریخ گذشته، نکات مهم در مورد نگهداری دارو در خانه به‌تفصیل مطالبی را بیان کرد.
در ادامه محبی، کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه به بیان برچسب‌گذاری کالاهای وارداتی، برچسب اصالت کالا، برچسب‌گذاری کالاهای ساخت داخل و نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای پرداخت.
در پایان جعفری، مسئول جلب مشارکت‌های مردمی ستاد مرکز بهداشت جنوب تهران در مورد نحوه تکمیل فرمهای امتیاز بندی داوطلبان و نحوه جذب داوطلب سلامت در اجرای طرح تحول سلامت آموزش‌هایی را ارائه کرد./ق
خبرنگار: نگار دیوبندی
  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران