• تاریخ انتشار : 1394/07/18 - 11:13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی مکمل یاری با ویتامین D مرکز بهداشت جنوب تهران در آموزش و پرورش

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران بر اهمیت همکاری آموزش و پرورش در اجرای صحیح مکمل یاری با ویتامین D تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، جلسه آموزشی مکمل یاری  با ویتامین  D و آهن روز یکشنبه 12 مهر 94 با حضور  35 تن از رابطین طرح آهن یاری در آموزش و پرورش منطقه 10 تهران برگزار شد.
در این جلسه  انسیه تبرایی، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهمیت همکاری آموزش و پرورش در اجرای صحیح این برنامه تأکید کرد و گفت: در سال جاری تمامی دانش آموزان دختر متوسطه اول و دوم تحت پوشش این برنامه قرار خواهند گرفت.
وی در ادامه در خصوص تغذیه سالم در دانش آموزان٬ عوارض کم‌خونی فقر آهن در دختران٬ شیوع بالای کمبود ویتامین D در دختران، اهمیت آن در رشد و سلامت استخوان‌ها و منابع غذایی مطالبی را بیان کرد.
توضیح اینکه در پایان کتاب‌های تغذیه در سنین مدرسه و پمفلت های کم‌خونی توزیع شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی
  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران