• تاریخ انتشار : 1397/02/02 - 14:01

برگزاری جلسه کمیته خیرین و وقف کننده ها فصل بهار در مرکز بهداشت جنوب تهران

مرکز جامع سلامت شهری شماره 10 تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران با حضور اعضاء تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، کمیته خیرین و وقف کننده‌ها فصل بهار روز یکشنبه 2 اردیبهشت 97 با حضور سازمان‌ها، نهادهای دولتی و غیردولتی، مدیران شهرداری منطقه 10، مرکز مخابرات مالک اشتر، شورایاری محله، امام جماعت مساجد محله، مدیران مدارس، معاونان کلانتری منطقه و مسئول خیرین ستاد مرکز بهداشت جنوب تهران در مرکز جامع سلامت شهری شماره 10 برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر فائزه عابدی، سرپرست مرکز شماره 10 ضمن خوشامدگوئی و تشکر از حاضرین اهداف جلسه را بیان و جعفری کارشناس ستادی این مرکز به اهمیت مشارکت در اسلام، اصل 44 قانون اساسی، لزوم مشارکت خیرین و مردم منطقه در اصلاح امور بهداشتی درمانی منطقه 10 اشاره کرد.
وی همچنین از مسئولان حاضر در جلسه خواهش کرد تا با همفکری و همکاری از موازی کاری جلوگیری کرده و مشکلات بهداشتی و سلامت منطقه را با کمک همدیگر حل کنند.
در این جلسه مقرر شد در ابتدای ماه مبارک رمضان به‌منظور چگونگی جذب خیرین، جلسه‌ای با تمامی امام جماعت‌های مساجد منطقه برگزار شود.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران