• تاریخ انتشار : 1394/05/12 - 11:48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری سمینار آموزشی بارداری‌های پرخطر و پیشگیری از مرگ مادر در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آموزشی بارداری‌های پرخطر را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 11 مرداد 94 با حضور کارشناسان مامایی مراکز بهداشتی درمانی و شاغل در بخش خصوصی تحت پوشش این مرکز در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه دکتر طالبی، کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده این مرکز ضمن خیرمقدم و معرفی کارگاه به بیان اهداف کارگاه که شامل شناسایی عوامل قابل‌اجتناب که تاکنون سبب مرگ مادر شده‌اند پرداخت و اکرم السادات محسنی، کارشناس مادران مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص معرفی نمونه مطالبی را بیان کرد.
دکتر محبوبه شیرازی، فوق تخصص پریناتولوژی، در خصوص سندرم هلپ، پره اکلامپسی و اکلامپسی، دکتر ریحانه پیرجانی، فوق تخصص پریناتولوژی در خصوص دیابت و بارداری مطالبی را ارائه کرد.
در پایان دکتر خدیجه ادبی، متخصص زنان و زایمان در خصوص چسبندگی جفت و خونریزی‌ها مطالبی را بیان کرد.
توضیح اینکه مدرسین این جلسه از اساتید بیمارستان محب یاس بودند.
خبرنگار: نگاردیوبندی
  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران