• تاریخ انتشار : 1398/04/15 - 10:37

برگزاری مراسم بازنشستگی همکار شاغل در واحد حراست مرکز بهداشت جنوب تهران

مراسم جشن بازنشستگی غلامرضا امیرخانی همکار شاغل در واحد حراست مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، مراسم جشنی به مناسبت بازنشستگی امیرخانی روز چهارشنبه 12 تیر 98 در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این مراسم که با حضور حسین افتخاری، مسئول حراست این مرکز و کارکنان ستادی برگزار شد از تلاش و زحمات امیرخانی در سال‌های خدمت قدردانی شد. در پایان دو لوح قدردانی از طرف دکتر محمدرضا قیوم زاده، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران و دکتر سید احمدرضا رضایی، مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی تهران به وی اهدا شد.
در متن تقدیرنامه‌ای که طرف دکتر قیوم زاده اهداء شد آمده است:
جناب آقای غلامرضا امیرخانی
چه غرور آفرینند عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری، در برهه پرتلاطم گذر دانشگاه ازبک‌ترین لحظات عمر خود را درسنگر خدمت به دانشگاه سپری کردند و در جهت تحقق اهداف دانشگاه بزرگ، خالصانه از هیچ کوششی دریغ نورزیدند و با پذیرش غم، شادی و با توکل به ایزد منان در کنار سایر همکاران از خود گذشتند و اینک با کوله باری از تجربه سنگر را به عزیز دیگر می‌سپارند.
لذا وظیفه خود می‌دانم از زحمات بی‌دریغ، مساعی ارزشمند و اهتمام ویژه جنابعالی در طول سی سال خدمت صادقانه، تشکر و قدردانی نمایم و از خداوند منان همواره آرزوی موفقیت و پیروزی در دوران بازنشستگی را دارم.
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران
دکتر محمدرضا قیوم زاده