• تاریخ انتشار : 1394/07/01 - 08:41

برگزاری نخستین کمیته پیشگیری از خودکشی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران نخستین کمیته پیشگیری از خودکشی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این کمیته روز یکشنبه 29 شهریور 94 با حضور لیدا فقیه نصیری، معاون، فرزانه مروستی، نماینده فرمانداری تهران، دکتر مهرداد علی بخشی، پزشکی قانونی، دکتر بهنام بهنوش، مدیر بیمارستان بهارلو، دکتر شهرام خرازی‌ها، مدیر گروه سلامت روان، عاله زرکش، کارشناس برنامه پیشگیری از خودکشی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر بهنام شباب معاون درمان دانشگاه، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روان و نمایندگانی از واحدهای ستادی این مرکز حضور داشتند.
در این کمیته در خصوص چالش‌های موجود در روند ثبت، ارجاع، مراقبت و درمان بیماران اقدام کننده به خودکشی در سطح شهر مطالبی بیان شد.
همچنین همکاری‌های بین بخشی موجود در بین ارگان‌های مذکور مورد ارزیابی قرار گرفت و در پایان این جلسه پیشنهاد‌هایی در راستای اجرای هرچه بهتر برنامۀ کشوری پیشگیری از خودکشی ارائه و در قالب صورت‌جلسه تهیه و تدوین شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی
  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران