• تاریخ انتشار : 1396/11/21 - 12:39
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری چهارمین نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در صنایع مرکز بهداشت جنوب تهران

چهارمین نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در صنایع تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران در سال جاری برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز شنبه 14 بهمن 96 با حضور کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در صنایع تحت پوشش این مرکز در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
مهندس میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران به بیان مصوبات جلسات قبل پرداخت و در خصوص گزارش فعالیت سالیانه، برنامه عملیاتی سال 97، ارسال آخرین قرارداد، ثبت معاینات و ارزیابی‌ها در سامانه و سازوکار تشویق و تذکر مطالبی را بیان کرد.
در ادامه مهندس ابراهیمی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای مرکز، بسته کاری کارشناسان را مجدداً بررسی و مهندس کریمی، کارشناس گروه تخصصی در خصوص مبحث آموزشی نرم‌افزارهای بررسی حوادث شیمیایی مطالبی را ارائه کرد.
در پایان رحیمی، کارشناس آموزش بهداشت مرکز نحوه استفاده از سایت آوای سلامت را برای حاضرین تشریح کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران