• تاریخ انتشار : 1397/03/05 - 10:40
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2023

برگزاری کارگاه بازآموزی نظام مراقبت بیماری سل در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه دوروزه آموزشی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، کارگاه بازآموزی نظام مراقبت بیماری سل روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 1 و 2 خرداد برای تمام مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهری، روستایی و پایگاه‌های سلامت در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
 در ابتدای بلالی معاون، مرکز بهداشت جنوب تهران بر حضور به‌موقع مراقبین سلامت در جلسات تأکید و در خصوص اهمیت بیماری سل مطالبی را بیان کرد.
سپس دکتر گوارا، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص وضعیت بیماری سل در ایران و دکتر معصومه فرخ آشتیانی، متخصص بیماری‌های عفونی و فوکال پوینت برنامه سل مرکز بهداشت جنوب تهران در مورد HIV&TB و درمان و عوارض دارویی مطالبی را بیان کرد.
همچنین یعقوبی، کارشناس بیماری سل مرکز بهداشت جنوب تهران در مورد اپیدمیولوژی بیماری سل، بیماریابی فعال و غیرفعال بیماری سل، درمان، پایش حین درمان و سایر موضوعات نظام مراقبت بیماری سل مطالبی را ارائه کرد.
 در پایان جلسه تقی زاده، کارشناس مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص برنامه PMTCT مطالبی را بیان کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران