• تاریخ انتشار : 1397/04/24 - 12:27

برگزاری کلاس آموزشی حفظ زنجیره سرما در مواقع اضطرار در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشتت جنوب تهران کلاس آموزشی حفظ زنجیره سرما در مواقع اضطرار را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این کلاس آموزشی روز شنبه 23 تیر 97 برای سرایدار و نگهبان مراکز تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این کلاس پس از تعریف زنجیره سرما و اهمیت آن در سلامت برنامه ایمن‌سازی در خصوص اجزای تشکیل‌دهنده سیستم زنجیره سرما شامل سردخانه مرکزی، واقع در مرکز نور سعادت، یخچال، ژنراتور، آلارم هشداردهنده، فریزر کلدباکس، واکسن کریر، اتومبیل سردخانه دار، آیس بگ، ابزارهای نظارتی زنجیره سرما شامل فریز تگ، لاک تگ، انواع دماسنج‌ها مطالبی بیان شد.
در این جلسه در خصوص دمای یخچال واکسیناسیون که باید بین 2 تا 8 درجه سانتی گراد باشد، نحوه چیدمان واکسن‌ها در یخچال به ترتیب در طبقه فوقانی قطره فلج اطفال، ام ام آر، ب ث ز و حلال‌های مربوطه در طبقه میانی واکسن ثلاث، دوگانه، هپاتیت ب، پنتاوالان و تست توبرکولین باشد و ترتیب واکسن‌ها باید به ترتیب تاریخ انقضاء در یخچال چیده شود مطالبی ارائه شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

نگار  دیوبندی