• تاریخ انتشار : 1396/12/07 - 09:53

برگزار جلسه واحد نظارت بر درمان مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد نظارت بر درمان مرکز بهداشت جنوب تهران در جلسه این واحد از کارشناس نظارتی تقدیر کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، واحد نظارت بر درمان مرکز بهداشت جنوب تهران روز شنبه 5 اسفند 96 جلسه‌ای را با حضور کارشناسان نظارتی این مرکز در سالن جلسات ستاد برگزار کرد.
در ابتدای جلسه از انسیه تبرایی کارشناس تغذیه این مرکز که با واحد نظارت بر درمان در امر نظارت‌ها همکاری می‌کرد با اهدای تقدیرنامه‌ای از طرف رئیس مرکز تقدیر و تشکر شد.
در این جلسه دکتر خوشنویس، سرپرست واحد نظارت بر درمان این مرکز ضمن ارائه گزارش عملکرد 9 ماهه 96 در خصوص اولویت‌های واحد و برنامه‌ریزی سال 97 مطالبی را ارائه کرد و نحوه صحیح استریلیزاسیون و گزارش‌گیری سامانه آیداتیس آموزش داده شد.
سپس رحیمی، کارشناس این واحد در خصوص نحوه صحیح ضدعفونی و استریلیزاسیون در آندوسکوپی و کولونوسکوپی و در خصوص نحوه نظارت بر مطب‌های متخصصین زنان ازنظر سونوگرافی مطالبی را ارائه کرد.
همچنین مهندس رضایی کارشناس واحد نظارت بر درمان مرکز بهداشت جنوب تهران اصول صحیح تفکیک و دفع پسماند را با توجه به آیین‌نامه‌ها و ضوابط برای تمامی بازرسان واحد نظارت بر درمان آموزش داد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران