• تاریخ انتشار : 1397/06/21 - 10:35

جلسه آموزشی کانون سلامت محلات آموزش بهداشت برای مراقبین سلامت و کارشناسان

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی کانون سلامت محلات را برای مراقبین سلامت و کارشناسان ناظر برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب، جلسه آموزشی با عنوان کانون سلامت محلات را برای کارشناسان ناظر و مراقبین سلامت شاغل در پایگاه‌های ضمیمه و غیر ضمیمه را در روزهای شنبه و یکشنبه 17 و 18 شهریور 97 در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار کرد.
در ابتدا امینی، مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران به بیان ابعاد مختلف سلامت، مفهوم اجتماعی شدن نظام سلامت و ضرورت اجتماعی شدن سلامت، تعیین گروه‌های سلامت شامل عوامل عمومی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و محیطی، تشکیل مجمع سلامت در سطح ملی، استان، شهرستان و محله و ارتباط این مجامع با یکدیگر، کانون‌های سلامت محله، کارگروه‌های کانون سلامت محله و ترکیب مجمع سلامت محله پرداخت.
در ادامه ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص برنامه‌های خود مراقبتی به‌ویژه برنامه خود مراقبتی سازمانی و اجتماعی، همچنین سفیران سلامت دانش‌آموزی مطالبی را بیان کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران