• تاریخ انتشار : 1398/04/02 - 10:17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه مرکز بهداشت جنوب تهران با درمانگاه‌های خصوصی برای مشارکت در طرح بسیج ملی فشارخون برگزار شد

مرکز بهداشت جنوب تهران به‌منظور مشارکت درمانگاه‌های فعال خصوصی در طرح بسیج ملی فشارخون، جلسه توجیهی و آموزشی را برگزار کرد.

به گزارش مرکز بهداشت جنوب تهران، در پی مکاتبه و دعوت تلفنی از درمانگاه‌های فعال تحت پوشش این مرکز جلسه‌ای روز شنبه اول تیر 98 با حضور 12 نماینده درمانگاه‌های خصوصی مناطق تحت پوشش و 4 درمانگاه تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه ایران در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر شیوا خوشنویس، کارشناس مسئول واحد درمان این مرکز، اهمیت مشارکت در طرح بسیج ملی فشارخون با توجه به میزان بار مراجعه درمانگاه‌ها را توضیح داد و در ادامه مسائل اجرایی طرح هماهنگ شد.
در این جلسه محمدرضا یعقوبی، کارشناس بیماری‌ها آموزش تئوری نحوه صحیح سنجش فشارخون و ثبت آن در سامانه را به مدعوین داد.
آموزش عملی نحوه صحیح سنجش فشارخون و ثبت در سامانه را پوران قربانی، کارشناس بهداشت خانواده بر عهده داشت.
در پایان جلسه دکتر احد گوارا، کارشناس مسئول واحد بیماری‌ها به سؤالات نمایندگان درمانگاه‌های خصوصی پاسخ داد.
همچنین دکتر خوشنویس نحوه ثبت مکاتبات در درگاه میز خدمت الکترونیک دانشگاه را آموزش داد و بر لزوم انجام مکاتبات درمانگاه‌ها از آن طریق تأکید کرد.
توضیح اینکه به حاضرین در جلسه گواهی شرکت در دوره آموزشی و پمفلت آموزشی تحویل و اطلاعات 12 درمانگاه فعال تحت پوشش برای ایجاد اکانت اختصاصی در سامانه به واحد گسترش ارسال شد تا امکان ثبت فعالیت‌های درمانگاه در طرح فراهم شود.
خبرنگار و عکاس: مهدی گلپایگانی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,گروه خبری RSS