• تاریخ انتشار : 1397/11/21 - 09:27

راه‌اندازی کلاس آمادگی برای زایمان در مرکز شیخ احمد کافی

واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آمادگی برای زایمان را مصادف با دهه مبارک فجر راه‌اندازی کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده این مرکز گفت: به‌منظور آشنایی مادران باردار با فرآیند بارداری، زایمان و پس از زایمان کلاس آمادگی زایمان در مرکز شیخ احمد کافی مصادف با دهه مبارک فجر روز سه‌شنبه 16 بهمن 97 در مرکز شیخ احمد کافی را اندازی شد.
وی در ادامه افزود: ماماهای شاغل در مرکز شیخ احمد کافی این کلاس‌ها را به‌صورت رایگان از هفته 20 تا 37 بارداری و به مدت 8 جلسه و برای 90 دقیقه به‌صورت شفاهی و مهارت‌های عملی همراه با نمایش فیلم برگزار می‌کنند و در این کلاس‌ها پدران در جلسه سوم و هشتم آموزش می‌بینند.
دکتر طالبی به 7 مرکز و پایگاه میثم، فرمانفرماییان، نور سعادت، امام صادق (ع) آیت، 2 پایگاه شماره شیخ احمد کافی و پایگاه شماره 3 چهارده معصوم اشاره کرد و گفت: پیش‌ازاین کلاس‌های آمادگی برای زایمان در این مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران راه‌اندازی شده بود.
توضیح اینکه در این کلاس‌ها، کتاب آموزش‌های دوران بارداری و آمادگی برای زایمان همراه با cd مربوطه به مادران، رایگان در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران