• تاریخ انتشار : 1394/01/18 - 00:00

نشست اعضای کمیته هفته سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: واحد آموزش بهداشت مركز بهداشت جنوب تهران نخستين كميته هفته سلامت را برگزار كرد.

گالري عكس
به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، اين جلسه روز دوشنبه 17 فروردين 93 با حضور ليدا فقيه نصيري، معاون، كارشناسان مسئول و كارشناسان در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در اين جلسه اميني، كارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مركز بهداشت جنوب تهران به اعلام شعار هفته سلامت سال 1394 ايمني غذايي از مزرعه تا سفره و روزشمار اعلام شده از سوي ساازمان جهاني بهداشت پرداخت.
همچنين به اقدامات انجام‌شده براي بزرگداشت هفته سلامت شامل جمع‌آوري محتواي آموزشي ديجيتالي، بارگذاري روي سايت اين مركز، هماهنگي با تعدادي از سازمان‌هاي بين بخشي براي اعزام مدرس و ارسال رسانه‌هاي آموزشي اشاره كرد.
در ادامه فقيه نصيري بر در نظر گرفتن اقدامات خودمراقبتي و سبك زندگي ايراني- اسلامي تأكيد كرد.
اعضاي كميته همكاري خود را در برپايي ايستگاه اطلاع‌رساني در ترمينال، راه‌آهن، ميادين ميوه و تره‌بار، نماز جمعه، بوستان‌ها، توزيع رسانه‌ها در فروشگاه‌هاي مرتبط با مواد غذايي و اصناف مرتبط، اعزام كارشناس براي برگزاري جلسات آموزشي، برگزاري مسابقه نقاشي، درخواست اختصاص موضوع انشاء در مدارس، تهيه محتواي كوتاه آموزشي براي ارسال به سازمان‌هاي بين بخشي، ائمه جماعات، كاركنان، ارسال فيلم‌هاي كوتاه به درمانگاه‌ها و مطب‌هاي خصوصي، سينماها و اماكن پر تجمع، انعكاس اخبار در همشهري محله، باشگاه خبرنگاران جوان اعلام كردند.
خبرنگار: نگارديوبندي

• گروه خبری : معاونت ها قدیمی,شبكه های بهداشتی درمانی قدیمی,هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشكی تهران قدیمی