محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1395/07/06 - 10:15

برگزاری سومین جلسه آموزشی تدوین برنامه استراتژیک در مرکز طبی کودکان

سومین جلسه آموزشی تدوین برنامه استراتژیک در سالن امید مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، سومین کارگاه آموزشی تدوین برنامه استراتژیک روز دوشنبه پنجم مهر ماه با حضور دکتر احمدی مدرس برنامه استراتژیک در سالن زنجیره امید مرکز طبی کودکان برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر احمدی ضمن ادامه مباحث جلسه قبل، مواردی همچون گام های تدوین برنامه استراتژیک، توجه به نیازهای مشتری، شناخت دقیق نیازها و تحلیل ذینفعان را از مهمترین موارد در تدوین برنامه استراتژیک و رسالت بیمارستان دانست.
در ادامه مطالبی در زمینه سطوح کیفیت بیان شد که این موارد شامل 3 سطح رعایت حداقل نیازهای اولیه، رضایت مراجعین و مشعوف سازی می باشد.
در نهایت مقرر شد فرم های مورد نیاز جهت ارزیابی وضعیت بیمارستان بین سرپرستاران، سوپروایزرها و مسئولین واحدهای بیمارستان توزیع و توسط واحد بهبود کیفیت جمع بندی شود تا در جلسه بعدی با حضور صاحبان فرایند تحلیل و نهایی گردد./ق

خبر: یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان